Veckobrev 1B v.35

Då har vi klarat av första skolveckan och vi har så smått börjat med lite “skolarbete”. Det är många av barnen som har väntat på att äntligen få börja skolan och de är ivriga med att få jobba med de olika skolämnena. Vi kommer under nästa vecka att börja jobba lite mer med framförallt svenska och matematik. Och de kommer att få sin första läsläxa med hem  -som så många har väntat på. Jag brukar varje vecka under läsåret skriva några rader här på bloggen om vad vi jobbat med under veckan samt hur nästkommande vecka ser ut. Här läggs också den mesta informationen ut, så se till att gå in på bloggen varje vecka och håll er uppdaterade. Jag brukar lägga ut inlägget någon gång under fredagen. Jag hoppas era barn har känt sig nöjda med första skolveckan. Jag tycker att vi har haft en mycket bra start tillsammans.

Vi kommer att ta skolfoto måndag 31/8 kl.8.45.

Hoppas ni får en skön helg!

v.35

måndag 24/8     Veckans läsläxa skickas med hem.

tisdag 25/8

onsdag 26/8     Idrott

torsdag 27/8      Kom ihåg att ta med läseboken till skolan.

fredag 28/8        Musik

Hälsningar Pernilla