Idag när vi kom in från vår lunchrast så låg det ett brev vid Findus. Det visade sig att han tycker att vi klarar oss bra själva här i klassen och att han behöver åka till sin kusin Fiona i Tasseby. Jag har tagit ett foto på brevet så ni kan läsa det hemma också. I slutet av brevet så står det en liten fråga/uppgift till barnen. Man får gärna försöka lösa den till på måndag.
Påminner om att det på måndag är skolfoto.

Vi i åk 1 kommer att bjuda in till ett digitalt föräldraråd i år. Tiden är 9/9 kl.18.00. Ni får inbjudan via länk skickat till er.

Här kommer information från vår skolsköterska Michaela:

Vid varje läsårsstart ska vårdnadshavare skicka en ny ansökan om specialkost för den elev som har specialkost av medicinska skäl eller specialkost av andra skäl.

Vi är tacksamma om ansökningarna kommer in så snart som möjligt.

Hör av er till mig (Pernilla) om ni behöver blanketter alt. så hämtar ni hem från skolans hemsida.

v.36

måndag 31/8      Veckans läsläxa skickas med hem. Skolfotografering 8.45.

tisdag 1/9

onsdag 2/9         Idrott

torsdag 3/9         Kom ihåg att ta med läsläxan till skolan.

fredag 4/9           Musik

Trevlig helg! /Pernilla