Den här veckan har vi jobbat med bokstaven Ll i svenska och i matematiken har det handlat om att skriva siffran 5 och att lära sig talkompisar till talet 5.
Anna har tyvärr varit sjuk den här veckan, men vi hoppas hon är tillbaka igen nästa vecka. Therese har varit inne i klassen en hel del, då jag har suttit med barnen och stämt av var de står i svenska läs och skriv enligt Skolverkets bedömningsstöd. Under nästa vecka fortsätter vi med Skolverkets bedömningsstöd, men då i matematik. Bedömningsstödet ligger sen till grund för hur fortsatt undervisning kommer fortlöpa i grupp och individuellt.

Måste få dela med mig av den här fina bilden.
En bild av mig framme vid tavlan som ett av barnen i klassen har målat, härligt! (Jag har frågat om lov att få lägga ut bilden på vår Blogg)