Veckobrev v.44-45

Det har varit mycket regn och rusk den här veckan också och våra torkskåp går för högvarv. Kolla gärna med era barn så att de har extra kläder i sina lådor som de kan ha som ombyte om de blir blöta. Här fortsätter vi att prata om att ha rätt kläder på sig när vi är ute på rast eller utepass, men det är inte helt lätt att få alla att ta på sig regnkläder även om det regnar ute. Så påminn gärna hemma igen om att det är viktigt med kläder efter väder.
Vi har under veckan som gått jobbat med bokstaven Ii och med Anna på bilden har de gjort små söta igelkottar.

Vi har jobbat med bokstaven Ii.

Vi har jobbat färdigt med kapitel 2 i matteboken och haft en diagnos. Vi har också haft en diagnos i svenskan på de bokstäver som vi hittills jobbat med.
Vi har även hunnit med att prata och lära oss mer om FN och barnkonventionen. Vi har sett på filmer, läst bok och gjort armband och bilder kopplat till temat.

Pärlor som symbol för artiklar i Barnkonventionen.

Nästa vecka tar vi ett välbehövligt höstlov och samlar kraft för sista halvan av höstterminen.
Jag önskar er alla ett skönt och vilsamt lov, så syns vi igen måndag 2/11