Bokfest pĂ„ fredag 21/5 đŸ„ł

Spela upp inlÀgg

Detta inlĂ€gg har Ă€ven skickats som ett mass-mailsutskick via Dexter. Har du inte fĂ„tt mailet betyder det att du har fel adress inlagd och mĂ„ste snarast möjligt gĂ„ in och redigera dina uppgifter. Jag (Theres) har gjort en lathund hur du enkelt och snabbt gĂ„r till vĂ€ga. Den ligger som ett tidigare inlĂ€gg hĂ€r pĂ„ bloggen. Men nu hoppas och tror jag att ALLA har fĂ„tt mailet. 😉👍 HĂ€r nedan kommer nu meddelandet ifrĂ„n Rebecca.

Den hĂ€r veckan har gĂ„tt i lĂ€sningens tecken. Vi upptĂ€ckte i onsdags att barnen överstigit 100-böckersstrecket och har nu pĂ„ en mĂ„nad lĂ€st 112 böcker! đŸ„ł Barnen och jag kom överens om att de vill sĂ€tta ett nytt mĂ„l, att lĂ€sa 200 böcker innan sommarlovet.

För att fira detta tÀnkte vi pÄ fredag 21/5 ha en mysig dag med film, popcorn och medhavande gosedjur för den som vill under dagen. Gosedjuret fÄr inte vara större Àn att den fÄr plats i elevens vÀska och man fÄr bara ha med sig ett. Eleven tar eget ansvar för sitt gosedjur under skoldagen. Det Àr skolan som bjuder pÄ popcorn sÄ inget Àtbart behövs tas med hemifrÄn.

Med vÀnlig hÀlsning,

Rebecca Olsson