Fotboll för barn födda 2013

Det är dags att försöka få till ett fotbollslag till barn, både pojkar och flickor, födda 2013.
Om flickorna som är intresserade av att börja spela fotboll är med killarna nu i början så kan de i maj få gå över till 2012-laget som är ett rent flicklag. Detta då det inte är så många flickor födda 2013 så det kan bli svårt att få ihop ett eget lag. För att få till ett lag så behöver vi helst 4-6 st tränare. På så vis måste inte alla vara med alla gånger. Slipper man en del av den pressen kan det kännas mer överkomligt och det blir även lättare att fördela diverse ansvarsområden utan att det blir övermäktigt. Jag har i dagsläget fått in några namn som kan vara hjälptränare men inte hittat någon som kan ta på sig ansvaret som huvudtränare. Skulle du vara intresserad av träna barnen så hör av dig så snart som möjligt till mig via mail eller Facebook. et kommer inte bli ett informationsmöte i klubbhuset eller utomhus pga rådande restriktioner utan ni som är intresserade av att engagera er kan höra av er till mig, antingen via pm på FB eller via mail.

Jennie Lindstedt (mamma till Oscar Lindstedt 1A)
Smul82@hotmail.com