Snart sportlov, vilket jag tror känns skönt för de flesta. Synd bara att kylan och snön hann att försvinna. Hoppas ändå att ni kommer att kunna njuta av lite ledighet och uteaktiviteter under denna vecka.
Vi har under den här veckan inte haft någon ny bokstav att jobba med, utan vi har fokuserat på att jobba färdigt och komma ikapp med arbete som vi inte hunnit klart.
Vi avslutade veckan med en mysdag då vi såg på film – Insidan ut, åt popcorn och hade det lite extra mysigt tillsammans. Denna lugna och sköna känsla hoppas jag att vi alla kan ta med oss in i helgen och sportlovsveckan.
Jag önskar er alla en skön vecka, så syns vi igen måndag 8/3.

Vi kommer under den här veckan att genomföra vårens muntliga bedömningsstöd i matematik. Detta görs muntligt en till en med elev och lärare. Dessa dagar kommer Therese Bern att vara i klassen och köra undervisning som vanligt. Dock kommer vi att under den här veckan inte hinna med att lyssna på läsläxan som vi vanligtvis gör måndag och torsdag. Vi har ändå läsläxan som vanligt så de får träna tillsammans med er därhemma.

Vecka: 23
måndag 7/6 Vi kommer ställa ut kläder som vi inte hittat ägare till innan skolan börjar och någon/några timmar efter skolan slut. Om inga kläder står ute kan ni alltid fråga fritids om hjälp.
tisdag 8/6 Även denna dag kommer kläder ställas ut.
onsdag 9/6 Idrott. Även denna dag kommer kläder ställas ut.
torsdag 10/6 Lek i Tegelparken, ta gärna med hjälm och sparkcykel hemifrån om du vill åka. Idag kommer barnens kläder/skor/stövlar skickas hem.
fredag 11/6 Skolavslutning 08:00-10:00. Skolbuss avgår 10:15 Vi kommer att ha olika aktiviteter i och utanför klassrummet innan vi önskar dem ett härligt sommarlov kl. 10.00. De som är på fritids äter lunch där.

måndag 8/3 Läsläxan skickas med hem.
tisdag 9/3
onsdag 10/3 Idrott
torsdag 11/3 Kom ihåg läsläxan tillbaka till skolan.
fredag 12/3 Musik

Önskar er alla en fin helg och ett härligt sportlov!