Hej! Den här veckan har gått i påskens tecken och vi har gjort en hel del annat än vanligt skoljobb. Vi är just nu inne i en tid då väldigt få saker är som normalt, men vi försöker ändå i den mån det går att jobba på som vanligt.
Men nu tar vi alla ett välbehövligt påsklov där vi försöker samla kraft och energi och sen tar vi sats och kör mot sommar och en förhoppning om en vanlig vardag igen – som är fri från Corona!
Ha koll på bloggar och mejl där vi hela tiden jobbar för att hålla er uppdaterade med den senaste informationen.

Jag har fått in några anmälningslappar till klassfotbollen. Den eller de föräldrar som känner att man vill hålla i klassfotbollen hör av sig till mig så får ni alla anmälningslappar och informationsbrev som kommit.