Vi hade en riktigt fin och härlig dag nere vid Fiskartorpet i onsdags. Vi började dagen med att se på ett Youtube klipp där vi fick ledtrådar som skulle hjälpa oss till att klura ut koden till hänglåset på sjörövarkistan som fanns gömd på vägen ner mot Fiskartorpet. Vi hade en karta till vår hjälp där skatten fanns markerad med ett kryss. Väl där lyckades vi öppna kistan och ta del av innehållet i den. Vi fick bland annat instruktioner till en lek, vi fick titta i en kikare, skriva hemligt meddelande med hjälp av stearin och vi målade kompassrosor. Allt var väldigt roligt och lärorikt, men det bästa av allt var nog som alltid – fikat:) Att få sitta i en skogsglänta i vårsolen med vattnet nedanför och fika med sina klasskompisar – det är livet på en pinne!

När ni hämtar ert barn efter skola eller fritids, så be gärna någon personal om hjälp att titta efter vinterkläder i hallen som det nu kan vara dags att ta med hem. Vi har mycket kläder i korridoren och det är lite ont om plats.