Den här veckan har, som ni vet, gått i läsningens tecken. Idag fredag har vi myst med filmen Familjen Adams, popcorn och saft. En eftermiddag som blev mycket lyckad. Nu siktar vi mot nytt mål, att läsa 200 böcker innan sommarlovet.

Fredagens bokhylla 119 böcker.

I svenskan har vi jobbat med personbeskrivning muntligt, i grupp och gemensamt. Vi har även fortsatt att träna på alfabetet på olika sätt.

Utöver läsningen har vi repeterat 10-talsövergång i matte, passat på att leka mycket ute i det fina vädret och lärt oss mer om pets i engelska. Fråga gärna barnen om de kommer ihåg skillnaden mellan pets och animals 😄.

I So/Värdegrund har vi diskuterat hur en bra kompis ska vara. Vi har även varit ute, dansat och lekt tillsammans så de fått träna på detta.

V.21
tisdag 25/5:
Genom projektet skapande skola åker vi idag på fm. till Herrhagen där vi får pröva på att jobba med keramik. Detta gäller alltså de barn som inte varit där än.
onsdag 26/5:  Idrott med Ulf
fredag 28/5: