Den näst sista skolveckan för detta läsår har nu nått sitt slut. Vi har som tidigare vecka haft ”Göra klart pass” och även passat på att vara utomhus mycket i det fina vädret och lekt lekar och dansat. ☀️

På engelskan har vi pratat om olika aktiviteter och lekt Simon säger. I matematik har vi pratat om hur man mäter sakers längd med hjälp av en linjal och även gått på Geometrijakt i klassrummet. Fråga gärna barnen om de minns några geometriska figurer! 😃

Barnen fick på bilden måla en fin framsida till sin pärm som de kommer få ta med sig hem innan sommarlovet.

Alla kläder och skor/stövlar som finns på barnets plats kommer att skickas hem senast torsdag. Under sommaren görs en större städning av både hyllor och golv och om vi ställer upp på detta så underlättar vi för lokalvårdarna. Så skicka gärna med en större påse att packa i. Om ert barn behöver kläder/skor/stövlar under fritidsveckor kan ni skicka tillbaka en påse som vi hänger tillbaka. När ni sen går på semester är det önskvärt att ni tar hem allt igen. På detta sätt kommer förhoppningsvis kläder och stövlar tillbaka i rätt storlek till höstterminens start. Hoppas på er förståelse och ert samarbete!

Vecka: 23
måndag 7/6 Vi kommer ställa ut kläder som vi inte hittat ägare till innan skolan börjar och någon/några timmar efter skolan slut. Om inga kläder står ute kan ni alltid fråga fritids om hjälp.
tisdag 8/6 Även denna dag kommer kläder ställas ut.
onsdag 9/6 Idrott. Även denna dag kommer kläder ställas ut.
torsdag 10/6 Lek i Tegelparken, ta gärna med hjälm och sparkcykel hemifrån om du vill åka. Idag kommer barnens kläder/skor/stövlar skickas hem.
fredag 11/6 Skolavslutning 08:00-10:00. Skolbuss avgår 10:15 Vi kommer att ha olika aktiviteter i och utanför klassrummet innan vi önskar dem ett härligt sommarlov kl. 10.00. De som är på fritids äter lunch där.

Trevlig helg önskar Rebecca och Josefin! ❤️