Veckan började så vintrigt och fint men avslutades tyvärr i vatten och is.
Vi får hoppas att vintern återkommer snart igen. Som ni förstår så går det åt mycket kläder när det är så blött ute, så det är bra med extrakläder i skolan. Det är ju också i det här vädret bra med stövlar som tål väta, för barnen håller sig gärna nära eller i vattenpölarna på rasterna;)
Torkskåpen i hallen går för fullt under dagen, men det är ändå svårt ibland att hinna få allt torrt till nästa rast.
Just för tillfället går det inte att åka i vår pulkabacke, men när det förhoppningsvis går att göra det igen, så gäller lite speciella regler för de som åker buss till skolan om man vill ha med sig annat än stjärtlapp att åka på. Jag har idag mejlat ut den informationen till er alla.