Då går vi till veckan in i månaden februari, och nu har vi fått rejält kallt väder. Det är ju skönt att slippa det blöta, men det vore ju roligt om det kom lite snö också. Som det ser ut just nu, så är det tyvärr mest is på vår skolgård. Vi får hoppas på lite snö längre fram så att det går att åka lite pulka igen. Nu är det varma kläder som gäller för barnen, för vi är ju ute vid flera tillfällen under dagen.
Jag har lagt ut ett inlägg här på bloggen där det står om det IUP samtal som vi kommer att ha v.6, även denna gång via teamslänk. Tiderna ligger under 2 dagar och ni bokar in er via en länk som ligger längst ner i det meddelandet. Vi hoppas på att det kommer fungera lika bra som sist. Hittar ni absolut ingen tid som passar er på dessa dagar, så hör av er till mig, så kollar vi på alternativ.
Den här veckan har vi i stort sett jobbat färdigt med vår mattebok, så under nästa vecka kommer vi att ha en diagnos för att sen börja i Favoritmatematik 1B.
Vi kommer också under våren att jobba med ett tema i No som heter Balansera och väga, och det startade vi upp idag med att försöka balansera en pappersfjäril på en penna.
Vi har i klassen också skrivit en gemensam saga och målat bilder till: Prinsessan som blev bortrövad. Vi fortsätter jobba med sagor och berättelser under nästa vecka.
Då kommer vi också att jobba med bokstaven Öö.