Vi går nu mot slutet på terminen och ett efterlängtat jullov är snart här, vilket de allra flesta tycker ska bli skönt. Lite julkänsla har vi fått redan den här veckan då vi i torsdags fick besök i klassrummet av en gammal bekant till barnen – katten Findus. Det var ett uppskattat besök, och Findus och Bibbi bjöd på skumtomtar och vi såg på filmen Pettson & Findus Juligheter.
På fredagen firade vi en något annorlunda lucia med att titta på 5:ornas luciatåg via datorn samtidigt som vi fikade på lussebulle och Festis.

Nästa vecka har vi terminens sista läsläxa och vi kommer att julpyssla lite på torsdag. Om någon inte har tagit med en glasburk än till skolan så ska man ha den här senast på torsdag.

måndag 25/1 Veckans läsläxa skickas med hem.
tisdag 26/1
onsdag 27/1 Idrott med Ulf. Hela klassen har idrott 8.00-9.00. Det är uteidrott som gäller, så kläder efter väder.
torsdag 28/1 Kom ihåg att ta med läsläxan!
fredag 29/1 Musik.

Trevlig helg!