Den här veckan har vi ägnat en del av dagarna till att pyssla med lite annat än vanligt skolarbete. Vi har i tekniken byggt och konstruerat med hjälp av kikärtor och tandpetare. Det var en övning i såväl samarbete som tålamod, men resultatet blev överlag mycket bra:) De flesta tyckte det var en rolig samarbetsuppgift, så till våren får vi försöka få in några fler liknande övningar. Här följer lite bilder från arbetet:

I måndags så hade elevrådet avslutning för terminen. Den här terminen har det varit Elsa och Ronja som varit klassens representanter. Till nästa termin kommer vi att välja nya representanter. Det är många som har visat intresse för att vara med i elevrådet, vilket är kul. För att det ska bli så rättvist som möjligt, drar vi lott och byter representanter varje termin. Vi har en del sjuka i klassen den här veckan, så därför drar vi lott när vi är tillbaka igen i januari.
I torsdags hade vi lite julpyssel och vi gjorde fina små ljuslyktor, glitterstjärnor och julkort.

Nästa vecka är måndag en vanlig skoldag och vi går mellan 8.00-13.00.
På tisdag har vi julavslutning och går mellan 8.00-10.00.
Skolbussarna går hem 10.15. De som har anmält fritids går dit.

Jag vill tacka er alla för en termin som verkligen inte har varit som någon annan termin tidigare. Vi har tillsammans jobbat och kämpat på bra.
En stor eloge till alla barn!
Nu tar vi ett efterlängtat och välbehövligt jullov och ser fram emot en ljusare vårtermin:)

Välkomna igen måndag 11 januari kl.8.00. Då vi kör igång vårtermin 2021!

God Jul & Gott Nytt År önskar jag er alla!

God Jul text, kort gratis, julbilder, julhälsningar, clipart | God Jul och  Gott Nytt År 2021 - julbilder, julhälsningar, text, kort