Den här veckan har vi hunnit med att starta upp vårt No-tema Bondgården som vi kommer att jobba med fram till påsk. Vi har börjat med att tillsammans göra en VÖL (vad Vet vi om bondgården, vad Önskar vi veta, och slutligen vad har vi Lärt oss)
I engelskan har vi pratat om väder – What´s the weather like?
Vi har också startat upp med nya matteboken, vilket var uppskattat. Det första kapitlet i boken handlar om talen 11-20 samt klockan hel och halv timme.
Påminner alla som inte har lämnat in lappen med frågor och svar till IUP samtalet som äger rum nästa veckan, att göra det senast måndag, så vi kan ha med det på samtalet. Om man inte har gått in och bokat samtal än, så är det bra om man gör det så snart som möjligt. Samtalen ligger mellan kl 8-15 onsdag och torsdag nästa vecka. De dagarna kommer Therese Behrn att vara i klassen istället för mig.